Kalle ankas jul

För mig är en julafton utan Kalle Anka ingen riktig jul och är man inte i Sverige får man ju försöka lösa det på annat sätt, SKYPE!
 

Jag satte klockan på åtta och loggade in på skype. Tyvärr missade jag tomteverkstaden som är min favorit men jag fick ju se alla andra så det gjorde inte så mycket. Jag kan verkligen inte fatta att julen redan är över, allt har gått så fort sedan jag kom hit och snart har jag gjort halva skolåret. Efter det har jag bara runt tre veckor och sen kommer jag hem igen… stört! Nu är jag jätte trött och imorgon ringer klockan tidigt för att åka iväg och spela tennis. Min systers man är riktigt duktig och han ska lära mig att spela så jag är taggad! Berättar med om julen när jagfår tid över.

Torsdagen den 22 december 2011

Julen i Iowa var kul. Jag träffade nästan hela Kens släkt så det var många nya ansikten. Vi åt, spelade julklapps lek och mycket annat. Efter att vi kom hem igen hade jag bara två dagar kvar i skolan. Vi hade finals i alla klasserna så hade jag varit i Sverige hade en resa på helgen innan aldrig funkat. I USA är det som tur är annorlunda… jag har nog aldrig pluggat så lite inför prov som jag gjorde och ändå gick det bra.  Mina terminsbetyg var AAAAAAA haha och då kan jag säga att jag inte pluggat mycket alls. Dock har jag ganska enkla klasser, men ändå! Drama har också varit min räddning. Varje morgon kollar vi på ett nyhetsprogram men den tiden var för mig och många andra pluggtid.

Jag kan känna hur min svenska försvinner mer och mer. Även om jag kan prata och skriva känns det sjukt konstigt och ibland tappar jag orden helt. Det är en bra sak!

Nu är klockan över tolv och jag måste göra mig i ordning för att åka iväg och fixa de sista julklapparna. Ha det bra!

Anna och Elin: Jag gick på promenad för första gången igår haha

Iowa

Just nu befinner jag mig i Iowa för "Beran christmas".  Min värdpappa kommer från Iowa och hela hans släkt åker hit helgen innan jul varje år.
Nu är det sent och jag ska sova. Imorgon åker jag, Pat och Bree till ett stort shoppingcenter så jag hoppas på att hitta mycket fint!
God natt

Cheer

I helgen var jag som sagt i Kansas City. Det var riktigt roligt! Cheer tävlingen var något ut över det vanliga. Har aldrig sett så många cheerleaders på ett och samma ställe… Shoppingen gick däremot inte like bra. Jag hittade typ inget som jag ville ha men några småsaker blev det trots allt. Här kommer några bilder. Lägger upp en film imorgon om det funkar för det gör det inte idag.

Kansas City

Ikväll åker jag och en kompis familj iväg till Kansas city. Vi ska gå och kolla på en cheerleading tälving. Kan bara tänka på bring it on haha. Vi ska också shoppa :) och dom har hm så dit ska vi gå :) uppdaterar mer när jag är hemma.

snoball

I går var det Snoball och jag hade en jätte bra kväll! Just nu sitter jag i bilen och har bara dessa två bilderna från min mobil att visa men mer kommer när jag får lite tid över.

     

Cheer

     

Nu ska jag bjuda er på ett gott skratt… Här har ni en film och två bilder på en wannabe cheerleader. Jag vet att jag suger och nej, jag har inte övat utan detta är ganska impulsivt men, men. Har förövrigt Megans kläder och tycker ni inte att jag skulle passa som en?RSS 2.0