PROM

Prom var kul! Roligast var nog att ta bilder, klä upp mig och gå ut för middag. Själva dansen var sådär men det var helt klart värt att gå!
              
           


PROM DAY

Vart ska jag börja? Sjukt längesen jag skrev nu och för varje dag blir det bara jobbigare att ta tag i bloggen haha. .

Mycket har hänt sen jag kom hem från SC. Det hr varit simtävlingar, softball matcher, soccer och massa annat. Jag kan inte ens komma ihåg allt. Här kommer en bild från Ashtons Softball match. Jag och Shayla har hennes efternamn på våra tröjor.

(Vi åkte dit direkt efter vår simträning och jag gjorde skylten när shaya körde, därför är vi så vackra och sylten är så fin… haha)

Kom just hem från frisören. Vi har prom ikväll så nu ska jag allt försöka se bra ut haha! Mitt mål är att få upp lite bilder här på bloggen imorgon! Är riktigt nöjd med mitt hår men det är vindigt ute så jag hoppas att det ska hålla sig fint :)

Tornado

Kom hem igår kväll och allt gick jätte bra! Det var himla kul och vi gjorde massa roliga saker hela tiden. Vill ni se massa bilder skulle jag tipsa er att gå in på Mathildas blogg, www.meliasson.blogg.se .Imorse var jag tvungen att vakna tidigt då jag hade en simtävling. Simmade bara i två lagkapper eftersom jag inte tränat på en vecka. Taggar dock fredagens tävling.. Då ska vi försöka ta oss till State!

Just nu sitter jag i soffan och kollar på extra insatta väder program. Det är tornados överallt i Kansas och vi hoppas på att ingen tornado ska slå ner här. De säger att ingen ska lämna sina hus och att man ska ha på tvn för att få uppdateringar. Har alltid velat se en tornado men just nu hoppas jag bara att ingen ska komma… 


(radar bild just nu. Lila/rosa=Tornado) 

hilton head island

Vill bara säga att vi lever och har det super bra! Det är så kul att vara tillsammans igen! Solen skiner och vi badar och solar massor. Idag har vi cyklat in till en liten stad här på ön. Nu ska vi snart äta och sen hoppas vi på lite shopping!
Hoppas ni alla hade en jätter bra dag och att ni hade en bra påsk. Vi gick på gudstjänst på stranden i soluppgången så det var en annorlunda men rolig upplevelse. Skriver mer när jag är hemma i Kansas. Ha det bra!

Lady Rockets

Igår hade vi en simtävling. Jag fick två medaljer! #Proud
Detta hittade jag på rose hills hemsida imorse:

Frågor

anonym (lotta.97@hotmail.com) om Jason Aldean och Luke Bryan:
hej, jag funderar på att åka med STS high school om ett tag, 2013/2014... men jag vet inte riktigt vart, funderar på storbrittanien, usa eller tyskland.
kan du rekomendera att åka till usa?
är det lätt att lära känna folk?
är det som det är i alla highschool filmer och stämmer ens fördommar?
jag är vegetarian, tror du det kan bli ett problem, jag tänker nämligen att amerikaner äter väldigt mycket kött & skräpmat...
din blogg är hur som helst jättefin och jag blir inspirerad till att åka av att läsa den!
Hej! Jag är jätte glad att jag åkte med STS och till USA. Känner att det helt klart värt ett extra år så varför inte? Amerikanerna är öppna och lätta att prata med. Dock tyckte jag att det var jobbigt i början på grund av språket men nu gör det bra. Fördommarna stämmer ganska bra men det är ju så det ska vara haha!
Kan tyvärr inte svara på din fråga om maten men jag vet en som är utbytesstudent i Pennsylvania och jag vet var vegetarian i början av året och jag tror hon är det nu också. Hennes blogg hittar du på http://lousa.blogg.se/
Jättetack för att du gillar min blogg! Kram

Amanda om
Florida nu kommer jag!:
Hej Stina! Jag ska åka till Usa till hösten och jag tänkte bara fråga dig om du har lite tips på vad man ska packa ner. Kläder, solglasögon, skor, osv. Vad har du?
Hej du! Kul att du ska åka! Mitt tips är att inte köpa jätte mycket kläder nu i sommar utan att spara pengarna tills du kommer hit. Jag hade med mig mycket och har inte ens använt allt en gång så det suger ju… I skolan bär jag i stort sätt träningskläder eller jeans och en t-shirt. Capribyxor är inne så det kör jag på ibland haha jag vet, helt fel i Sverige men jag är ju inte där nu.
Nu när vi var i Florida gjorde jag mitt yttersta för att hitta ett par solglasögon jag passar i men jag hittade inga. Här har många stora och lite runda. När jag kom hem förra veckan köpte jag i alla fall ett par. Behöver dom eftersom det är så soligt här. Såklart kunde jag inte gå min egna väg utan följer nu alla göteborgstjejer fotspår... ja, det slutade med Ray Ban pilotglasögon men, men jag gillar dom!

kokosnöt från Hawaii

Jag har världens bästa bror! Haha Anton, du gav mig ett gott skratt när jag öppnade brevlådan och hittade en kokosnöt. Ingen kartong eller något utan adressen skriven rakt på den. Måste bara visa min tacksamhet med att lägga upp lite bilder. Tack! 

Florida

Tänker inte skriva en roman men lite bilder ska jag visa er. Tog inte jätte många kort men några dagar gjorde jag det. Ska bara säga en sak... kan ni åka till Florida så gör det!

(vet att jag inte är en mästare på att ta kort...)

Delfiner

Var som sagt i Florida över Sprong Break. Det var sjukt gött att bara komma ifrån allt lite. Lovar att berätta mer om det imorgon men innan jag somnar tänkte jag bara lägga upp en film på några fria delfiner jag "hittade" när jag var ute och í på hotellområdes hamn. Pappa, jag går i dina fotspår med båtrunda. Du kan vara stolt!


RSS 2.0