Prom Princess

För prom blir Tre junior tjejer, tre junior killar, tre senior tjejer och tre senior killar framröstade för Prom Princess, prince, queen och king. Min kompis Shayla var en av kandidaterna och pågrund av det var hon upp klädd dagen innan prom. Jag och Ashton kände oss så galet korta bredvid henne i hennes klackar så vi var tvungna att ta kort.


Vill ni veta en annan rolig sak som min coach berättade för mig? Jag var tight för Prom queen kandidat. Hade jag haft en till röst hade jag blivit en av de tre. Der var dock en regel med att den som gått längst på skolan skulle få det och det var såklart inte jag… lite trist är det för det skulle varit himla kul men jag förstår såklart varför.  Är bara glad att folk röstade på mig för det trodde jag inte att många seniors skulle göra (och nej, man har inte kampanger för att få röster haha). Hade jag "vunnit" det hade jag blivit den första utbytesstudenten genom tiderna att bli en av kandidaterna.

Country

Helgen innan Prom drog Allie och jag till bion och kollade på ”The lucky one”. E  annan film av Nicolas Sparks. Måste säga att ”The notebook” och ”Dear John” fortfarande är mina favoriter från honom men denna var faktiskt riktigt bra också! Tycker det känns så konstigt att filmerna kommer ut så mycket tidigare här i USA än vad de gör i Sverige. Jag såg till exempel ”The VOW” i februari och det verkar som att den just har kommit till biograferna i Sverige.


På morgonen efter körde vi traktor bara för att vi ville känna oss lite country.  Är det inte konstigt att men kan bo i en stor stad och på landet på samma gång? Everything is possible in KANSAS!

Golf

Förra veckan var jag och Shayla på en golfturnering. Dt var Shaylas pojkvän som spelade och eftersom han har varit på de flesta av våra simtävlingar kände vi att det var läge att gå och heja på honom. När vi kom dt insåg vi hur stor en golfbana är och att vi skulle behöva gå runt hela. Det slutade med att vi hyrde en golfbil och tur var det för utan den hade det varit såå sjukt tråkigt, men vi vet allt hur man får det roligt!

Swim meet

Idag hade jag en simtävlig. Det gick bra! Jag fick nya skolrekord så nu är jag stolt haha! Något jag dock suger på är att raka benen… jag och Shayla lyckas alltid glömma av det, inte orka eller inte ha tid. Eftersom det är olagligt att raka benen när en tävling pågår slutar det alltid med att vi två sitter i bagaget av vanen och rakar våra ben endast med balsam (inget vatten här inte). Det är inte det bästa men det funkar. Nu är klockan mycket och jag ska sova. God natt!

TACK

Vill bara säga tack så jätte mycket för era fina kommentarer! Det värmer verkligen och jag satt med ett stort leende på mina läppar när jag läste dom :) Åh va ni är söta, TACK TACK TACK!

RSS 2.0