Florida nu kommer jag!

Befinner mig just nu på Wichita's airport. Snart lyfter planet som tar oss till Captiva Island, Florida. Åh vad kul det ska bli! Stina taggar att bli brun :):)

Jason Aldean och Luke Bryan

Förra veckan ringde Allie mig och undrade om jag ville köpa hennes biljetter till Jason Aldeans och Luke Bryans konsert. Jag sa ja och ringde till Shayla och Megan. Vi hade nämligen försökt få tag på iljetterna innan men konserten var helt slutsåld. Planen var att överaska Ashton då Jason Aldean är hennes största idol. Det var så svårt att inte försäga sig men allt gick som det skulle och hon anade inget. Hon trodde hon skulle ut på middag med Megan och hennes systrar och klädde därför upp sig. Pat körde in oss och vi skulle överaska Ashton inne på QvickTrips toalett (Megan ”behövde” kissa). Det var så sjukt kul att se Ashtons min. Åh vad glad hon blev! När vi kom fram hade en radiostation ett ”bås”, de lottade ut två backstage tickets så vi skrev upp våra namn och nummer och gick in på arenan. Efter att vi köpt mat och hittat vara platser (förövrigt bland de sämre på hela arenan… bakom scenen och typ längst upp) ringer min telefon. Det var ett konstigt nummer så jag var nära på att inte svara men i alla fall svarar jag och en tant typ skriker att jag har vunnit. Typ första gången i mitt liv jag vann något sånt… Jag blev såå glad haha! Som jag nämnde förut var det bara två biljetten men vi gick alla ner för att hämta ut dom. Vi träffade programledarna för radiokanalen och snackade med dom en stund och det visar sig att de har två extra biljetter då två personer var sjuka. Vi fick dom och blev insläppta till backstage rummet, tog kort och fick autografer. Efter det gick vi upp till våra underbara platser men det gjorde inget för vi hade en jätte bra kväll! Jag vill helt klart gå på fler country konserter. Såå kul!

Simtävling

I torsdags hade vi våran första simtävling. Trodde aldrig att jag skulle tycka simningen var rolig igen men det gör jag! :) det var Rose Hills första simtävling någonsin och vi gjorde faktiskt bra ifrån oss. Jag och Shayla placerade till och med! Shayla på 100 fri och jag på 500 fri. På vägen hem sannade vi på taco bell. Deras potatis tacos är såå god!

Pat skulle vara fotograf… detta är enda bilden jag fick med mig hem haha  

Sommar i luften

Hej mina vänner!

Längesen jag skrev nu och vänta er inget jätte spännande inlägg men det är iaf ett. Sommarvädret har äntligen kommit! Hela veckan har det varit runt 26 grader. Jag hoppas det är här för att stanna! Mitt liv rullar på. Skola och simning fyller upp mina dagar. På torsdag har jag mitt första meet. Vi kunde inte bestämma själva vad vi ville simma och såklart åker jag på 500 frisim… cool! Förlåt att jag är jätte tråkig men jag måste verkligen sova. Klockan är mycket och imorgon är tidig uppgång som gäller. Hoppas jag kunde glädja er med lite läsning på bussen (Antonia). Nästa vecka är det springbreak… Åh så gott!

SÖMN

I måndags började simningen. Är nu mera en rocket swimmer haha! Jag har inte haft någon tid alls att skriva här i veckan för jag kommer hem från skolan gör mina läxor eller tar en nap. Vid 6 är det dags att åka till simhallen. Jag har träningar mån-tors 18.45 till 20.45 så det är fullt upp men jätte roligt! Fredagar är dock inte lika kul… 5.15 börjar träningen vilket betyder att jag måste vakna vid 4.30. Haha good luck varje fredag säger jag bara!

Pat har börjat dricka en vitaminsdryck som jag igår efter träningen tänkte att jag kunde testa. Vad jag dock inte visste var att den innehåller koffein…  gött med en sömnlös natt! Jag gick och la mig vid 22.30 men var helt klarvaken. Försökte med allt jag kunde komma på för att bli tröttare men inget hjälpte och jag fattade verkligen inte varför. Sist jag kollade på klockan var den 3.38 och jag hade inte sovit en blund. Efter det somnade jag till en liten stund för att sedan vakna av mig själv 5 minuter innan alarmet gick av. Det var nästan skönt att få gå upp för då behövde jag inte försöka somna mer. Varken jag eller Pat fattade men sen kom hon på att det måste varit drycken… ALDRIG mer kan jag säga. Det konstiga är bara att jag inte ens har varit trött idag trots typ 40 minuters sömn. Aja nu är det dags att sova igen. Kvällen har jag spenderat med Shauna och Arin. Hoppas nu har det bra!

Bilder från när jag gjorde Cross Country i höstas, saknar att bara brun...

RSS 2.0